Kremace bývalého hráče a trenéra Slavie proběhne v Indonésii: Manželka Miroslava Janů je zdrcená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kremace bývalého hráče a trenéra Slavie proběhne v Indonésii: Manželka Miroslava Janů je zdrcená!

Miroslav Janů zemřel náhle a daleko od domova
Miroslav Janů zemřel náhle a daleko od domova (Foto Aha! – Mária Rušinová, Sport – Pavel Mazáč)

Útulné stavení ve Vestci kousek za Prahou se změnilo na dům smutku a slz. Někdejší obránce, kapitán a kouč fotbalové Slavie Miroslav Janů (†53) se domů bohužel už nikdy nevrátí.

Jeho srdce navždy zastavil ve čtvrtek ráno infarkt na trenérské štaci na Jávě, 11 250 kilometrů od sídla, které postavil. Na prahu dveří kousek od fotbalového hřiště včera usedavě plakala jeho zdrcená manželka Jitka.

„Mirka mi vrátí letecky v urně. Kvůli stavu jeho těla musí kremace proběhnout v Indonésii. Teď jednáme se Surabayi o tom, jak a kdy by to mělo proběhnout. Pak uděláme rozloučení v Praze,“ pověděla vzlykající paní Janů. „Naposledy jsme ho viděli živého na Vánoce. Nezlobte se, ale já nemám sílu víc o tom mluvit,“ dodala a v nezastavitelném přívalu pláče za sebou pomalu zamkla.

„Mirek byl rovný chlap a měl s Jitkou pohodové manželství. Tenhle osud je strašně krutý,“ smutní za všechny slávisty kamarád a legenda sešívaných Ivo Knoflíček.


Autor:  nem

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.