Vinohradskou třídu blokovalo stádo ovcí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vinohradskou třídu blokovalo stádo ovcí!

Ovečky se prošly hlavním městem.
Ovečky se prošly hlavním městem. (ČTK – Stanislav Zbyněk)

Pražané nevěřili vlastním očím, turisti z Japonska zuřivě žhavili kamery na svých mobilech! Přes rušnou Vinohradskou třídu v centru metropole, přímo přes tramvajové koleje, včera ráno přecházelo stádo ovcí! Na dvacetihlavý huňatý chumel navíc dohlížel ovčácký pes…

Doprava v centru metropole přesto nezkolabovala. Nešlo totiž o ovce zbloudilé z pastvin, ale filmový komparz. Ovečky si zahrály v novém dokumentárním filmu režisérky a partnerky režiséra Otakara Vávry (†100) Jitky Němcové (61).

A jejich pražskou pastýřkou nebyl nikdo menší než zpěvačka Zuzana Michnová (63). Právě o ní a o skupině Marsyas totiž Němcová natáčí dokument. „Musely kvůli té švandě zasednout nějaké rady, ale protože jsme najali i sběrače trusu, prošli jsme pěti hlasy proti čtyřem,“ smála se Němcová.



Přečtěte si
paracelsus
22. 8. 2013 • 23:08

Džambulka Michnová... Proč se pořád tak skrejvá její alkoholismus? U Olmerové se o něm mluví, a tady nic. Stačí si vzpomenout na koncert v Akropoli - tam se ožralá válela po pódiu a muzikanti se za ni styděli.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.