Odpočívadla u pump na dálnicích v Česku? Špína, zápach a drahota! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odpočívadla u pump na dálnicích v Česku? Špína, zápach a drahota!

Benzina na D5 (km 83 Praha – Plzeň) - Uražené sedátko a nepořádek okolo. Tady by člověk potřebu vykonávat nechtěl.
Benzina na D5 (km 83 Praha – Plzeň) - Uražené sedátko a nepořádek okolo. Tady by člověk potřebu vykonávat nechtěl. (Aha! – Václav Nekvapil)

Cestujete? Potřebujete si odskočit? České dálnice nabízejí jen omezené možnosti kde zastavit, ulevit si a občerstvit se. Drtivá většina odpočívadel je trvale zavřena již několik let a podmínky, které cestovatele čekají na našich benzinkách, jsou často otřesné.

Inspektor Aha! vyrazil po Česku a hodnotil servis, jenž nabízejí. Výsledek? Na mnoha místech nedosahují evropského standardu čistoty. Jednoduše máte strach, že něco chytnete. I když i výjimky se najdou. Třeba toalety i s kobercem...

Jak test probíhal?

Do testu jsme zahrnuli všechny čerpací stanice a odpočívadla, která můžete v obou směrech potkat při nejčastějších cestách do zahraničí.

Trasa byla Praha – Plzeň – Rozvadov – Plzeň – Praha – Brno – Ostrava – Brno – Kúty – Brno – Praha.

Kromě čistoty na parkovišti jsme hodnotili i jeho rozměry, počet a zaplněnost odpadkových košů, čistotu toalet a v neposlední řadě hluk, který na parkoviště doléhá z dálnice.



Přečtěte si
pohadkamaje
17. 7. 2012 • 15:36

podle čistoty záchoda poznáš úroveň národa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.