Záhadná smrt soudce Miloslava Studničky: Okousalo ho 16 psů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Záhadná smrt soudce Miloslava Studničky: Okousalo ho 16 psů!

Miloslav Studnička
Miloslav Studnička (Profimedia/MF Dnes/Alexandr Satinský)

Záhada smrti soudce Miloslava Studničky (†64) dostává jasnější obrysy. Muže, který u Krajského soudu v Ostravě řešil nejtěžší kriminální případy, našli v pondělí mrtvého v domku ve Frenštátu pod Radhoštěm v Beskydech. Měl prořízlé hrdlo a na těle další zranění. Včera pitva prokázala, že byl okousán psy!

Přestože je smrt podříznutím děsivá, hlavní verzí jeho úmrtí byla sebevražda. Také proto, že Studnička měl doma asi 16 psů – vrah by měl s takovou smečkou problémy. Studnička poslal do basy spoustu  zločinců, ve hře proto byla i vražda.

Pitva do případu vnesla trochu jasno. „Nenašly se stopy likvidačního útoku. Utrpěl poranění žíly s pozvolným krvácením. Následovala srdeční zástava a embolie. Umíral několik minut,“ řekl náměstek ředitele moravskoslezské policie Dalimil Sypták.

Vyšetřovatelé si lámou hlavu s tím, jak soudce k ranám na krku přišel. Pracují hlavně s verzí, že Studnička se z nějakého důvodu skutečně zabít chtěl. Další zranění na jeho těle má na svědomí právě smečka jeho psů, když už byl soudce po smrti.

Kdo byl soudce Studnička?

Podle sousedů se jednalo o podivína, který žil sám, jen se smečkou 16 psů, někdy jich měl i přes dvacet. „Několikrát jsme si na něj stěžovali,“ uvedl jeden ze sousedů.

Kolegové v práci si jej však nemohli vynachválit. Za mříže poslal desítky vrahů, pedofilů. A také čtyři žháře z Vítkova.

Přečtěte si
tarra46
12. 7. 2012 • 09:45

pro policisty je,kde jen pejskové schovali ten nůž,kterým podřezali svého pánička?

stranik
11. 7. 2012 • 23:57

Na Google při zadání jména "Petr Stráník" uvidíte 4 x video -Vražda nebo sebevražda. Dnes je potvrzeno 4 soudními znalci, ze Petr Stráník měl na těle poranění vzniklé po smrti. Přitom byl pověšen do rohu místnosti, kde měl za sebou a vedle sebe hladkou zeď. Ač na těle byla zjištěna řada zranění, vč.hlubokých oděrek, dle úředního záznamu - "nebyla nalezena žádná zranění",nebyla nařízena soudní pitva ač. soudní znalci přerušili pitvu pro podezření na cizí zavinění, upravené a částečně vymazané video z místa činu, vkladový lístek z banky nalezený v bytě byl ze spisu vyjmut a znovu dán do spisu po smazání kamerového záznamu. Proč se nezašla podívat Policie na kamer.záznam, aby zjistila, kdo vklad provedl? Místo vyšetřování Policie zahlazuje stopy. Vyšetřování smrti pana doktora Studničky je stejně podezřelé, první zprávy uváděly bodné rány a pak je z nich "okousání". Kdo chová psy, tak těmto blbostem nevěří.

argido
11. 7. 2012 • 18:09

Okousalo ho 16 psů - větší blbost se nedá ani vymyslet!!!Naši kriminalisti stojí za velké h...o!!! Znám taky jeden případ, kde se tvrdilo, že holka si přivodila smrt sama - motiv není znám, holka v pohodě, chytrá, výborná studentka, bohatá, rodina v pohodě, ale asi z rozmaru se zabila.Sama se bouchla do hlavy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.