Strašlivá přestřelka v Třinci: Postřelil ženu, zabil jejího syna (†26) a pak i sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Strašlivá přestřelka v Třinci: Postřelil ženu, zabil jejího syna (†26) a pak i sebe!

Dům, kde se střílelo.
Dům, kde se střílelo. (Mediafax.cz)

Měl to být klidný páteční podvečer, změnil se ale v pořádné drama! Šílený střelec (†56) vrazil do bytu v Třinci-Dolní Líštné a začal kolem sebe pálit. Jeho zběsilé řádění nepřežil mladý muž (†26), jeho matka (45), která byla údajně střelcovou bývalou přítelkyní, skončila postřelená v nemocnici. Útočník se nakonec dobře mířenou ranou do hlavy sám zabil.

Všichni tři lidé se pravděpodobně znali. Co přesně ale muže vedlo k tomu, že se své známé pokusil postřílet a nakonec zabil i sám sebe, se ale zatím neví.

Jak přesně k tragédii došlo? Muž pravděpodobně několikrát vystřelil uvnitř domu. Žena a její syn pak vyběhli ven na ulici, se střílejícím maniakem v patách. „Ten na ně několikrát vystřelil a oba zranil. Poté obrátil zbraň proti sobě,“ popsala hrůzné chvíle krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Matku, která utrpěla zranění ruky a hrudníku, se podařilo zachránit.  Její syn, který byl postřelen do břicha, tolik štěstí bohužel neměl. „Mladík nakonec vážným zraněním ještě v noci v nemocnici podlehl,“ dodal mluvčí moravskoslezských záchranářů Ladislav Lang.

Autor:  aja

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.