V Kalifornii se hledal ten nejškaredější z nejškaredějších pejsků světa: Haf! Jsem král ošklivců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Kalifornii se hledal ten nejškaredější z nejškaredějších pejsků světa: Haf! Jsem král ošklivců!

Mugly byl korunován nejošklivějším psem na světě.
Mugly byl korunován nejošklivějším psem na světě. (Profimedia.cz, ara)

Král je mrtev, ať žije král! V noci na včerejšek byl v kalifornském městě Petaluma korunován nejošklivější pes na světě. Vítězem už vcelku tradičního klání se stal čínský chocholatý pes Mugly (8) z Velké Británie!  Na trůnu tak nahradí šilhavého křížence čivavy jménem Yoda, který v březnu uhynul.

V soutěži porazil Mugly,jenž už se pyšní titulem nejošklivějšího psa Velké Británie z roku 2005, 28 dalších »fešáků« z celého světa. Největším rivalem štětináče Muglyho byl domácího favorit Icky, jenž přijel z nedalekého Utahu.

Šampion má škaredost už ve jméně, slovo ugly se totiž do češtiny překládá právě jako šeredný,  ohavný či odporný... Ale nemyslete si, být nejošklivějším psíkem planety není úplně k zahození!

Kromě šeku na hotovost ve výši 20 000 Kč čeká Muglyho také luxusní pobyt v psím hotelu a zásoby psího žrádla na celý rok. A navíc má podepsanou smlouvu s »modelingovou« agenturou na sérii propagačních fotografií. Však se také Mugly při závěrečném defilé jaksepatří naparoval!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.