Setkání s tajemnem: Zjevení v domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Setkání s tajemnem: Zjevení v domě!

V domě mladé rodiny se objevují tajemná zjevení.
V domě mladé rodiny se objevují tajemná zjevení. (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Mladí manželé se rozhodli, že si postaví dům, aby jejich dva synové nemuseli běhat po sídlišti. Od rodičů dostali peníze na parcelu, na stavbu si vzali hypotéku. První noc v jejich novém domově se však změnila v noční můru. Petra Kaucká z Brna se Aha! svěřila, jak se jim v obývacím pokoji zjevila postava tajemného muže.

Poprvé se to stalo ten večer, kdy jsme se nastěhovali. Všude jsme ještě měli krabice s nevybalenými věcmi. Kluci už měli pokojíček kompletně zařízený, dali jsme je spát a s manželem si otevřeli na oslavu láhev vína. Jen jsme si přiťukli, objevil se v rohu obývacího pokoje zvláštní stín, postava tajemného vousatého muže v kabátě. Hrozně jsme se lekli.

Úplně zcepenělí jsme na něj koukali, on na nás. Pavel, můj muž, se jen zmohl na otázku: Co tu chcete? Vtom přiběhl pes a začal štěkat. Postava zmizela. Těšila jsem se na první noc v novém, ale nebyla příjemná. Následující tři dny byly klidné, příhodu jsme tak dávali v rodině k dobru a řekli jsme si, že jsme blázni.

Čtvrtou noc nás ale vzbudily rány a šramocení, ozývaly se z obývacího pokoje. Pavel sešel dolů a opět tam toho chlapa uviděl. Když rozsvítil, zmizel a do rána byl klid. Ráno jsem se svěřila přes plot sousedce. Jen se smála a říkala, že naše čtvrť je postavena na bývalém hřbitově a zjevení jsou hodná. Stačí prý jen říct: Neublížíme vám.

Večer jsem tak prošla dům a několikrát to »spolubydlícím« řekla. Od té doby se přízrak objevil jen jednou, když jsme si z porodnice přinesli dceru. Myslím, že se přišel s Andrejkou jen seznámit…

V novém seriálu Aha! o tajemnu kolem nás se budete každý den setkávat nejen s neuvěřitelnými příběhy, které jste nám poslali, ale provedeme vás i záhadnými místy po celé republice. Byli jste i vy svědky jevu, který si nedokážete vysvětlit? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Přečtěte si
hillaarkaa
20. 6. 2012 • 17:54

Si tajemná jak hrad v Karpatech(ovčín na Vihorvarlatě )

hillaarkaa
20. 6. 2012 • 12:33

To je skoro jako Sherlocku Holmesovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.