Vzpoura SuperStar: Nova nás vydírá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vzpoura SuperStar: Nova nás vydírá!

PRAHA – V zákulisí populární »novácké« reality show Česko hledá SuperStar zuří další boj! Někteří ze soutěžících se totiž zdráhají podepsat smlouvu na exkluzivní zastupování s agenturami nova-Art a Liberty One Cz.


Těmto »neposlušným« zpěvákům prý bylo dokonce vyhrožováno, že pokud kontrakt nepodepíšou, budou vyloučeni ze SuperStar! Kdo tlačí mladé zpěváky ke zdi? A proč se bouří?

Všichni finalisté SuperStar dostali přísný zákaz o vyjednávání kolem smlouvy na exkluzivní zastupování mluvit. „Kdybych vám o tom něco řekl, tak by mě snad ukřižovali,“ přiznal deníku Aha! například Martin Ševčík. I tak prosakuje ze zákulisí o těchto smlouvách hodně zajímavých informací. „Bylo nám nepřímo naznačeno, že pokud to nepodepíšeme, tak nás mohou vyhodit ze soutěže,“ přiznal nám jeden z finalistů.

Je opravdu možné, že by ze SuperStar někoho vyhodili? Televize Nova se k tomu odmítá vyjádřit. „Vzhledem k licenčním podmínkám nemám oprávnění obsah těchto smluv komentovat,“ řekl Aha! Adam Kotalík, mluvčí SuperStar. S kým mají SuperStar smlouvu, která výrazným způsobem ovlivní jejich profesionální kariéru, podepsat?
Agentura nova-Art patří Radoslavě Froňkové, Liberty One Cz pak Oskaru Hahnovi. Ten je v českém šoubyznysu znám jako nejbližší spolupracovník moderátora Petra Novotného v jeho manažerské firmě 6P. Že by snad právě Novotný chtěl přes kamaráda Hahna SuperStar získat do své stáje? „Nikoliv, Petr Novotný ani jeho firma s tím nemá nic společného,“ tvrdí Hahn. Ten údajně ani neví o tom, že by se někomu ze SuperStar smlouva nelíbila. „Ze strany soutěžících byla smlouva přijata pozitivně. Jde o stejnou smlouvu, jakou podepisovali SuperStar v první i druhé řadě,“ dodává Hahn. Jenže právě tuto smlouvu v minulosti odmítla řada z finalistů předchozích řad soutěže podepsat. Včetně vítězů Anety Langerové a Vlasty Horvátha. Co přesně je v podivné smlouvě obsaženo?


Autor: Josef Koukolíček, Vojtěch Kristen
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.