Karel Gott: Skandál na koncertu - Exmilenku vyhnali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Gott: Skandál na koncertu - Exmilenku vyhnali!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Pražský vánoční koncert Karla Gotta (67) se neobešel bez skandálu! A to pořádného! Ochranka totiž odmítla vpustit do zákulisí za mistrem matku jeho dcery Dominiky (33) Antonii Zacpalovou (70).

A to má s Mistrem dceru

„Nikdo jí nevěřil, že by mohla být s Gottem spřízněná,“ popisuje incident očitý svědek. „Přišla totiž s igelitkou a rozcuchanými slehlými vlasy, mysleli si asi, že to může být nějaká ta šílená fanynka,“ dodává. „Nestalo se mi to poprvé,“ postěžovala si s pláčem na krajíčku paní Antonie! A pak ji dokonce bodyguardi ze Sazka Arény vyhnali!

Marně se bývalá baletka, která dala Gottovi první dceru, dožadovala vstupu do zákulisí. A když ji ochranka pražské Sazka Arény, kde se Gottův vánoční koncert konal, obstoupila a rázně vyzvala k opuštění prostoru, málem jí do očí vyhrkly slzy. „Jsem maminka jeho dcery, ověřte si to,“ dožadovala se smutně Zacpalová, ale nepomohlo nic. „Dovnitř nemůžete,“ trval si na svém pořízek. Nebožačka se pokoušela Karlovi i dovolat, ale telefon byl hluchý. Nepomohlo ani tvrzení mistrovy oddané fanynky, která paní Antonii poznala, mohutný bodyguard si zřejmě myslel, že se na něj obě ženy v touze po Gottově blízkosti domluvily.

„Už se mi to jednou stalo ve sportovní hale,“ postěžovala si Dominičina maminka přítomnému fotoreportérovi. „Matka jeho dítěte se za ním nedostane. Jsem z toho znechucená a smutná,“ dodala s tím, že Dominika, která podobu se slavným otcem nezapře, je v zahraničí a na koncert přijít nemohla. Bývalá Gottova milenka tedy alespoň zatelefonovala další Slavíkově milence a matce dcery Lucie Ivetě Kolářové, se kterou si domluvila setkání. Pak už ji ochranka doprovodila ven.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.