VIDEO: Pomozte dopadnout zloděje parfémů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VIDEO: Pomozte dopadnout zloděje parfémů!

krádež
krádež (Policie ČR)

Znojemská policie pátrá po zlodějích, kteří řádili u hraničního přechodu Hatě. Poznáte je na videu?

 V polovině ledna letošního roku navštívili čtyři neznámí muži prodejnu parfumerie v nákupním komplexu u hraničního přechodu Hatě. Vybrali si čas o půl páté ráno. V objektu zvaném Hrádeček se v tuto dobu nacházel pouze obsluhující personál. 

Nakupující prošli do prodejny v opačném směru přes pokladny. Každý nesl velkou sportovní tašku. Prošli svižně kolem prodavaček a zastavili se až u vystaveného zboží. Prázdná zavazadla položili před regály a pohotově do nich naházeli krabičky drahých parfémů. Potom ještě svižnějším tempem odešli stejnou cestou.

Nemaskovaní a naprosto chladnokrevně suverénní odešli bez zaplacení přes pokladny. Při rázném procházení poškodili elektronickou snímací bránu a z rámu vyvrátili automatické prosklené posuvné dveře. 

Celá akce trvala pouhé dvě minuty. Muži ve věku dvacet pět až třicet pět let odjeli velkou rychlostí směrem na Znojmo. Jeli pravděpodobně tmavě modrým osobním vozem Mazda 626 s polskou registrační značkou. Zhruba hodinu před tímto činem si dva z nich v prodejně koupili láhev alkoholu a limonády. Nakonec přišli všichni čtyři a svým jednáním způsobili škodu za sedm set devět tisíc korun. Za tuto krádež a poškození cizí věci jim podle trestního zákoníku hrozí odnětí svobody na dvě léta až osm let. 

Policie se nyní obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po těchto drzých pachatelích. Pokud je na záběrech z kamerového systému poznáte, volejte prosím na linku 158. Děkujeme za spolupráci.  

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...

Autor:  cam

Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
22. 3. 2012 • 20:14

Já rovněž

p.r.d.e.l..hillarka
22. 3. 2012 • 12:49

Intimní odpověď. Správně, jen tak, nalehko jako já

p.r.d.e.l..hillarka
22. 3. 2012 • 10:46

Rád bych sledoval tebe, ty šoumene !!Měl bys naděláno v trencích a ještě by to po tobě musela uklízečka umývat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.