Otázky Václava Moravce: Kalousek vidí trpaslíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otázky Václava Moravce: Kalousek vidí trpaslíky!

Ministr Kalousek včera v pořadu Otázky Václava Moravce.
Ministr Kalousek včera v pořadu Otázky Václava Moravce. (ČTK – Michal Krumphanzl )

Pořádně ostrá byla diskuse ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) s hejtmanem a místopředsedou ČSSD Michalem Haškem ve včerejších Otázkách Václava Moravce. Ministr protesty nespokojených Čechů přirovnal k Hitlerovi a chvílemi viděl i trpaslíky…

Na protesty lidí, kteří podporují tzv. Holešovskou výzvu, která vyzývá k odchodu vládu, prezidenta i parlament s tím, že by měla být ustavena vláda odborníků, Kalousek reagoval: „O novém spravedlivém řádu mluvil i jakýsi malíř pokojů v Německu,“ připomněl způsob Hitlerova nástupu k moci.

Hašek naopak podotkl: „Já jsem především přesvědčen, že lidem dochází trpělivost a dochází jim dech, když vidí, jak postupuje vláda a jak konsoliduje veřejné finance.“ Zároveň vládě vytkl, že za rok a půl stihla rozvrátit trpělivě budovaný sociální smír.

Kalousek Haškova slova několikrát glosoval poněkud zvláštním výrokem. „Od počátku pořadu pan hejtman reaguje tak, že mám stále potřebu říct: A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci…“

Je ministr zdráv?

Vystoupení ministra Kalouska v Otázkách Václava Moravce včera vzbudilo obavy o jeho zdraví. V průběhu vysílání si do sklenice naléval z plastové láhve vodu a silně se mu třásly ruce. Byla příčinou rozrušení z diskuse změna počasí (včera silně klesal tlak vzduchu), onemocnění, nebo měl za sebou pan ministr náročnou noc? No a pak ty řeči o trpaslících…?

Přečtěte si
verona010
20. 3. 2012 • 11:02

Ať pan Kalousek začne u sebe a ministrů. Ať si škrtnou náhrady a hned se ušetří. Ale proč u sebe když můžou ještě více ožebračit důchodce.Ať si zkusí žít za 9.000Kč měsíčně.

bobou
20. 3. 2012 • 08:36

tomu se říká delirium. Nebo nedostatek chlastu. Proto aby vyrovnal hladinu tekutin v těle, musel to dohánět obyčejnou vodou. Tady bylo zřetelné, jak špatně na tom je!!! A tohle nám má stále dál určovat pravidla, zákony, atd? No to si snad opravdu TOP 09 dělá srandu???? Ať si jde "chemik" udělat svůj poslední pokus, ale někam daleko od lidí, aby ještě nedejbože někomu neublížil.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.