Anna Šišková: Převoz do nemocnice. Přestala se hýbat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anna Šišková: Převoz do nemocnice. Přestala se hýbat!

PRAHA – To bylo drama! Hvězdu seriálu Letiště herečku Annu Šiškovou (46) musela sanitka odvézt přímo z natáčení. Šišková, která je považována za jednu z nejlepších hereček, má vůbec zajímavý osud.


Osud, ze kterého mrazí:
První bratr: Zemřel na rakovinu
Druhý bratr: Zemřel na epilepsii
Třetí bratr: Stříleli po něm

Málokdo o ní ví, že její život už od útlého mládí lemují náhlá úmrtí jejích nejbližších.

Když Šiškovou odvážela záchranka přímo z natáčení seriálu Letiště, celému štábu pořádně zatrnulo. Herečka, která hraje jednu z hlavních rolí, se nemohla pořádně pohnout a nikdo nevěděl, jak moc je její zranění vážné. Ve slovenském tisku se dokonce objevila zpráva, že Šišková ochrnula a její herecká kariéra je u konce. „Obnovilo se mi staré zranění páteře. Deset dní jsem si poležela v nemocnici a teď už zase natáčím. Občas si sice musím jít na chvíli lehnout, ale pak to zase jde,“ popisuje smířeně své zdravotní lapálie herečka, kterou známe i ze seriálu Místo v životě České televize. Ten režíroval Jiří Chlumský, se kterým Šišková, jenž získala i prestižního Českého lva za film Musíme si pomáhat, žije a který ji obsadil i do současného kasovního trháku Prachy dělaj člověka.

Problémy s páteří však byly jen další kapitolou v knize jejího těžkého životního osudu. Smrt byla Šiškové v patách v podstatě celý život. Když měla v šestnácti letech první roli v divadle, seděl v publiku její těžce nemocný otec. Další její roli už tatínek ale neviděl. „Ještě mi nebylo sedmnáct a táta zemřel,“ říká. Předčasná smrt ale potkala i její dva bratry. „Nejstarší bratr Marian, vystudovaný lékař, zemřel ve čtyřiceti na rakovinu. Druhý bratr Petr pak v osmnácti podlehl epilepsii,“ smutně přiznává Šišková.

A mohlo být ještě hůř. Jejího dalšího bratra Pavla za komunismu málem zastřelili při emigraci. „Na Silvestra odjel na zájezd do Jugoslávie. A odtud utekl do Itálie. Ale bylo to hodně dramatické, protože ho pohraničníci uviděli a začali po něm dokonce střílet. Ale povedlo se. V současné době tak Pavel žije ve Vatikánu, kde je knězem,“ popisuje neuvěřitelný rodinný osud. Možná i proto bere dnes Anna Šišková své zdravotní problémy s takovým nadhledem.


Autor: Josef Koukolíček
Foto: TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.