Sedm let pekla! Muž z jižních Čech brutálně týral ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sedm let pekla! Muž z jižních Čech brutálně týral ženu!

Žena žila sedm let s tyranem.
Žena žila sedm let s tyranem. (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Sedm let pekelného utrpení prožívala žena (35) z Českobudějovicka. Brutálně ji týral její manžel (39). I policisté byli v šoku z toho, jakým způsobem muž svou ženu tyranizoval. Kromě psychického násilí byly zvlášť brutální útoky kovovou tyčí od vysavače či klackem.

„Bil ji, škrtil, dusil, šlapal po ní. Dělo se tak od roku 2004 až do roku 2011. Jeho jednání vyvrcholilo v posledních dnech loňského roku, kdy manželku srazil na zem, škrtil ji a nutil, aby mu oblékla ponožky,“ popsal Aha! mluvčí policie Milan Bajcura.

Muž je obviněn z brutálního napadání, týrání a sedí ve vazbě. Není vyloučeno, že by mohl být obviněn z pokusu o vraždu. Žena si psychické následky ponese po zbytek života.

Přečtěte si
zamlzena
3. 1. 2012 • 16:09

Měkdy jsou tihle lidi dobrými herci a hrají si na dobráky od kosti. Překrucovat, předstírat,pomlouvat jim nedělá žádný problém.....Pschoapt má svůj svět, své pravdy a ty modeluje podle své potřeby, takže jí nakonec sám uvěří. proto je také tak dobrým hercem. Občas si sice svoji pravou tvář uvědomí, příopadně poděkuje oběti za její mlčení, ale on být jiný nemůže a zakrátko se vše vrátí do starých kolejí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.