Devítiměsíční Dominička byla zavražděna! Otec spáchal sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Devítiměsíční Dominička byla zavražděna! Otec spáchal sebevraždu!

To je malá Dominika (†9 měsíců) ze Zašovic.
To je malá Dominika (†9 měsíců) ze Zašovic. (Aha! – A. Malachovský, pro Aha! – V. El Behani)

Proč byla v Zašovicích na Třebíčsku zavražděna devítiměsíční Dominička a proč její otec David P. (†29) spáchal sebevraždu?! Nad tímto děsivým hlavolamem si lámou hlavu nejen kriminalisté, ale i sousedé nešťastné rodiny…

V Zašově je málokdo pořádně znal, z nedalekých Přibyslavic u Okříšek se přistěhovali před pár měsíci. „Působili úplně normálně, opravovali si domek, nikam nechodili, s nikým se nestýkali. Žádné incidenty u nich nebyly. Když vyšli ven, vodili se za ruce,“ popsala Aha! mladý pár sousedka.

Kriminalisté už ale nyní mají jasno v jednom: smrt holčičky nebyla náhodná! „Zemřela násilnou smrtí. Další výsledky pitvy nemáme, takže je předčasné něco říkat, ať už k úmrtí holčičky nebo otce,“ řekla včera policejní mluvčí Dana Čírtková. Informace o tom, že otec dívenky byl pod vlivem drog, policie nekomentovala.

Matka holčičky a družka mrtvého se zhroutila a je v péči psychiatrů. „Zatím nebylo možné ji vyslechnout. Vypovídali jen příbuzní oběšeného muže,“ dodal vyšetřovatel Michal Laška.

Smrt jde v patách této rodiny už od léta. V červenci zemřel – údajně po pádu z podomácku vyrobeného traktůrku – ženin synek z předchozího vztahu s mužem z Maďarska Joszífek (†5). Policie dosud případ stále prošetřuje kvůli podezření z týrání, nyní má ale o důvod víc pátrat po tom, zda i jeho nezabil nevlastní táta...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.