Silvio Berlusconi podal demisi, ale trápit se nemusí: Má majetek 111 miliard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Silvio Berlusconi podal demisi, ale trápit se nemusí: Má majetek 111 miliard!

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi (Aha! – Petr Novotný, ČTK, ara)

V noci na neděli podal demisi italský premiér Silvio Berlusconi (75), který s přestávkami šéfoval vládě země téměř 9 let! Vzhledem k počtu skandálů, které dokázal natropit, to je dost. Sex s mladistvými, mejdany »bunga- bunga«, to ještě ustál. Do kolen ho poslal rozpočet...

Za Berlusconiho vlády se totiž Itálie dostala do finanční situace, která nápadně připomínala začátek tzv. řecké krize. Berlusconiho vláda nakonec schválila reformní zákony, které vyžadovala Evropská unie, a kontroverzní politik odešel z funkce. Bleskurychle ho pak včera večer nahradil uznávaný ekonom Mario Monti. A Italové si oddychli.

S každým skandálem čilého staříka, který se chlubil svými sexuálními úspěchy a praktikami včetně známého »bunga-bunga«, byli naštvanější a naštvanější. Carla Bruni, první dáma Francie narozená v Itálii, dokonce prohlásila, že se právě kvůli Berlusconimu stydí za svůj původ.

Nyní už expremiér se ale nemusí bát o budoucnost. Jako mediální magnát a majitel klubu AC Milán má totiž majetek v hodnotě rovných 111 miliard korun a na klidné stáří tedy vystaráno. A doživotní slávu má zaručenu i v Česku. Právě na zahradě jeho vily na Sardinii totiž paparazzo Antonello Zappadu vyfotil legendární snímek nahého expremiéra Mirka Topolánka (55).

Nejslavnější Berlusconiho hlášky

„Obama má všechno, co potřebuje k úspěchu: je mladý, pěkný a opálený.“ O americkém prezidentovi, 2008.

„Je lepší mít zálusk na mladé dívky než být gay.“ O svých úletech, 2008.

„Budu se vás snažit nezklamat. Slibuji vám dvouapůlměsíční sexuální půst.“ Toto Silvio řekl v televizní debatě přísedícímu duchovnímu, 2006.

„Mussolini nikdy nikoho nezabil. Mussolini posílal lidi na dovolenou do domácího exilu, byl neškodný.“ O fašistickém vůdci Itálie, 2004.



Přečtěte si
tajna1509
14. 11. 2011 • 22:46

ciao tesoro Silvio ... copak nikdo nevi ze mu patri pul Prahy tanty aguri per tuti italiani e bravooooooooooooooooooooo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.