Úchyl v Ostravě přepadl a osahával školačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Úchyl v Ostravě přepadl a osahával školačku!

Násilníka zachytily kamery, když sledoval svou oběť.
Násilníka zachytily kamery, když sledoval svou oběť. (PČR)

Po surovci, který na ulici přepadl a pokusil se znásilnit teprve čtrnáctiletou školačku, pátrají ostravští policisté. Násilníka zachytily kamery, když svou oběť sledoval.

Na nezletilou zaútočil 19. září kolem 23.35 hodin v Ostravě-Hrabůvce, když se vracela domů. Dívka za sebou uslyšela kroky, pak ji pachatel drsně uchopil, osahával ji na genitáliích. Oba upadli na zem.

„Dívka se okamžitě začala bránit. Volala o pomoc a atak se snažila odvrátit kopy. Bránila se tak intenzivně, že na místě činu ztratila boty. Nakonec se jí podařilo utéci,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Video se připravuje ...

Volání o pomoc uslyšel obyvatel sousedního domu a přivolal policisty. Ti zjišťují všechny informace vedoucí k podezřelému. Kriminalisté také zajistili obrazové záznamy z míst, kde násilník oběť sledoval.

Policie žádá svědky, kteří mohou k případu uvést jakékoliv informace nebo muže na záznamu poznají, aby zavolali na linku 158. Násilníkovi hrozí až deset let za mřížemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.