Exministr Bárta sháněl narozeninové dárky pro ženu: Pugét a... Lví král! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exministr Bárta sháněl narozeninové dárky pro ženu: Pugét a... Lví král!

V květinářství koupil Bárta ohromnou kytici lilií.
V květinářství koupil Bárta ohromnou kytici lilií. ( Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Matek Pátek)

Kytice lilií, večeře v drahé restauraci... To byla romantika! Místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (VV) v pátek slavila 34. narozeniny ve společnosti svého manžela, bývalého ministra dopravy Víta Bárty (37, VV). Ten přitom dárek vybíral na poslední chvíli.

Bártu jsme přistihli v obchodním centru na pražském Smíchově. Se svým řidičem tu vybíral obrovskou kytici a pozornost pro svou ženu Kateřinu. Zastavil se mj. i u regálu s kreslenou filmovou pohádkou Lví král 3.

A že uhodnete, jaký název má ústřední melodie filmu? Lev Simba v ní zpívá: »Já toužím být brzy král!«. „Kačence jsem koupil velkou kytici lilií, ty má ráda,“ potvrdil Aha! Bárta.

Pak rychle zamířil do luxusní restaurace Argument, kde připravil malou oslavu. „Byla večeře,“ řekl stručně. V podniku předkrm pořídíte za zhruba 200 Kč, za hlavní chod, například jehněčí s bylinkovou krustou, dáte 365 korun. K tomu například kvalitní francouzské bílé víno za 890 Kč...

Poslanec a bývalý majitel bezpečnostní agentury Bárta rozhodně nemá hluboko do kapsy. Všem například vytřel zrak, když si na prosincovou oslavu svých 37. narozenin pronajal zámek ve Slavkově za zhruba 150 tisíc!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.