Vyskočil se porval! Ivánku, to byl mejdan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyskočil se porval! Ivánku, to byl mejdan!

Ivan Vyskočil
Ivan Vyskočil (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – George Eckstein (56) alias Jiří Golembiewski, muž, který proslul konfl ikty s řadou českých celebrit a kterému Dagmar Patrasová (50) nedávno vlepila ve Vinohradském pavilonu pohlavek, dostal další ránu! Tentokrát od herce Ivana Vyskočila (60), který tím rozšířil početnou řadu jeho hvězdných nepřátel.

PRAHA – George Eckstein (56) alias Jiří Golembiewski, muž, který proslul konflikty s řadou českých celebrit a kterému Dagmar Patrasová (50) nedávno vlepila ve Vinohradském pavilonu pohlavek, dostal další ránu! Tentokrát od herce Ivana Vyskočila (60), který tím rozšířil početnou řadu jeho hvězdných nepřátel. K těm už patří kromě Dády její manžel Felix Slováček nebo Kateřina Brožová. „Je to jen večírkový povaleč,“ nechtěl se Vyskočil k incidentu příliš vyjadřovat. A důvod fackované? Vyskočil hájil čest dámy!

Na pražském hlavním nádraží, kde se incident odehrál, se ten večer konala velkolepá přehlídka módního návrháře Osmanyho Laffity. Ivan Vyskočil, který se přehlídky účastnil, se během večera seznámil s půvabnou kráskou Gábinou. „Jen jsme se dali do řeči a shlédli spolu přehlídku,“ říká herec, který se nedávno bouřlivě rozváděl s prostořekou Bulharkou Anife Ismet Hassan. Když večer končil, doprovodil Vyskočil krásku do auta, tam se k ní ale podle svědků měl přidat Eckstein a domáhat se pozornosti. Dokonce se prý cpal ke Gábině do auta! Když mu Vyskočil ani po několika pokusech nedokázal vysvětlit, že jeho pozornost je nežádoucí, dostal Eckstein facku. „Byla to taková kočkovaná, dostal pohlavek, protože jsem hájil čest dámy,“ říká Vyskočil s tím, že se k věci nechce vracet. „Mám jiné věci na práci. Zkouším roli Rudolfa II. v chystaném muzikálu Golem, jsem moc rád, že to mohu dělat. Budu se v ní alternovat s Vlastíkem Zavřelem, už mi šijí kostým,“ dodává herec.

Eckstein nejprve proslul soudními spory a veřejnými hádkami s Kateřinou Brožovou, poté svoji pozornost přesměroval na Dagmar Patrasovou a jejího manžela Felixe Slováčka, se kterými na sebe vzájemně podali několik trestních oznámení. Konflikt Patrasové s Ecksteinem nedávno dokonce vyvrcholil tím, že Dáda dala Ecksteinovi veřejně pohlavek. Společně s Brožovou a podnikatelkou Ivou Krausovou také nedávno Patrasová se Slováčkem vydali prohlášení, ve kterém se od Ecksteina a jeho jednání distancují.

17.10.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.