Sexuální skandál! Parči s milencem ve sprše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální skandál! Parči s milencem ve sprše!

Semifinalista soutěže Česko hledá SuperStar Jaroslav Parči se se svým milencem Tomášem seznámil před třemi měsíci. Pojí je vzájemná přitažlivost.
Semifinalista soutěže Česko hledá SuperStar Jaroslav Parči se se svým milencem Tomášem seznámil před třemi měsíci. Pojí je vzájemná přitažlivost.

PRAHA – Semifinalista třetí řady soutěže Česko hledá SuperStar a otec pětiletého syna Jaroslav Parči (26) toho za sebou má evidentně mnohem víc, než původně tvrdil!


Semifinalista SuperStar Jaroslav Parči

Kliknutím zvětšete Deníku Aha! se totiž podařilo získat exkluzivní fotografie Parčiho a jeho přítele, když se oddávali sexu ve sprše. Fotografie dvou rozdováděných chlapců se prý nikdy neměly dostat na veřejnost. Tak Jardo, jak je to?

Kliknutím zvětšeteSe svým devatenáctiletým přítelem Tomášem se Parči měl seznámit, když byl v Praze při castinzích SuperStar, tedy asi před třemi měsíci. Tehdy Jarda, který nechal rodinu doma na Slovensku, zabrousil do jednoho pražského gay klubu, kde se milenci potkali. „Jsou spolu asi tři měsíce,“ potvrdil Aha! Tomášův kamarád. „Prý spolu měli natočit i nějaké porno video,“ dodává, přestože Parči svou nahou účast před kamerou několikrát razantně popřel.

Kliknutím zvětšeteVše je však o to pikantnější, že Parči má na Slovensku pětiletého syna a manželku. Ta nám k celé věci řekla jediné: „Nebudu se k tomu vyjadřovat.“ Semifinalista Parči již v minulosti připustil, že se zúčastnil několika striptýzových soutěží v gay klubech, mimo jiné o titul nejhezčího muže Mr. Gejzeer. Kliknutím zvětšetePro porotu SuperStar se navíc zapsal »neuvěřitelně přeslazenou kávou«, když v druhém semifinále zpíval kýčovitou píseň svého jmenovce Jarka Šimka Jen jedenkrát. Jako jediný se také vší silou pokouší hrát u svých fanoušků na city a spekuluje se o jeho údajné minulosti homosexuálního prostituta.


Autor: (rep)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.