Hádka u supermarketu skončila tragicky: Zabil mladíka na parkovišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Hádka u supermarketu skončila tragicky: Zabil mladíka na parkovišti!

Aha! o případu informovalo loni v červenci.
Aha! o případu informovalo loni v červenci. (ČTK – Zdeněk Němec)

Šestnáct let basy hrozí Jakubu Juřenovi (22), který minulý rok usmrtil mladíka (†20) na parkovišti v Uherském Hradišti. Včera se jeho případ konečně dostal před soud, naděje na řidičovo osvobození jsou mizivé...

Celá tragédie se odehrála poslední červencový víkend loňského roku kolem deváté hodiny večerní.

„V neděli večer se Petr dostal do banální hádky u místního Kauflandu. Tu se snažil uklidnit řidič (20) silného terénního vozu. Hádající mladíci ho ale poslali pryč,“ vyjádřil se tehdy k tragické události mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

„Obžalovaný nastoupil do vozidla a úmyslně se rozjel proti poškozenému, do kterého narazil. Musel vědět, jaké může mít jeho počínání dopady,“ sdělil v obžalobě státní zástupce Roman Kafka.

Petr utrpěl vážná zranění hlavy i vnitřních orgánů. Šofér Juřena se ale u soudu bránil, že nikoho srazit nechtěl a prý si jen při rozjezdu neuvědomil, že má stočená kola. Soud bude Aha! dál sledovat.

Přečtěte si
enemabagjones
17. 8. 2011 • 22:34

kdepak přišel dvacetiletý chlapeček k "silnému terénnímu vozu"? Že by dárek od štědře dotovaného estébáckého papínka, kterými se to v UH jen hemží?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.