Prezident Klaus: Pokulhává po Krkonoších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prezident Klaus: Pokulhává po Krkonoších!

Odpočatý, ale kvůli problémům s achillovkou kulhající prezident před bytem svého syna.
Odpočatý, ale kvůli problémům s achillovkou kulhající prezident před bytem svého syna. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ČTK)

Chcete vědět, kde tráví prázdniny prezident Václav Klaus (70)? Nehledejte ho v Chorvatsku po boku manželky Livie (67), která tam nedávno trávila dovolenou. Prezident na moře není a prospívají mu spíše hory. Aha! ho vypátralo v Peci pod Sněžkou, kde kdysi vlastnil byt s výhledem na Sněžku. Nyní je nemovitost napsána na jeho syna Václava Klause mladšího (42).

Prezident se včera stejně jako každý rok zúčastnil Svatovavřinecké poutě na naši nejvyšší horu Sněžku. Místo toho aby ji jako obvykle zdolal pěšky, ho ale nahoru vyvezl automobil horské služby. „Pan prezident má i nadále problémy s achillovkou,“ potvrdil Aha! Petr Macinka z Klausovy kanceláře.

„Peci pod Sněžkou zůstanu věrný. Je to místo, kde jsem nejvíce lyžoval a rekreoval se,“ prohlásil na vrcholu hory prezident. A horská služba ho zase odvezla dolů.

Aha! pak prezidenta, který ušel alespoň pár set metrů, zastihlo viditelně kulhajícího u »chalupy« syna Václava mladšího. Klaus v civilu chodil kolem domu v mokasínech a telefonoval, pak si oblékl sako a odjel služebním autem, které parkovalo u hotelu naproti.

Jen těsně se minul se synem, který vypadal odpočatě, když s batůžkem vyšlapával mírný svah k jejich domu.



Přečtěte si
oldedek
12. 8. 2011 • 10:20

Klaus si udělá dovolenou a bene s vykuřpytlem Hájkem ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.