Prezident Klaus v nemocnici: Ta noha tak bolí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prezident Klaus v nemocnici: Ta noha tak bolí...

Václav Klaus s bodyguardem na chodbě nemocnice.
Václav Klaus s bodyguardem na chodbě nemocnice. (ara, ČTK)

Prezident Václav Klaus (70) má opět problémy s nohou! Včera dopoledne kvůli tomu navštívil specialistu v pražské Fakultní nemocnici v Motole.

Klause do nemocnice přivezla policejní ochranka v prezidentské audi. „Pana prezidenta už několik týdnů trápí bolest v achilovce na pravé noze. Není to ale nic vážného,“ vysvětlil Petr Macinka z prezidentské kanceláře, proč si Klaus odnášel včera v deset hodin od přednosty zdejší kliniky rehabilitace Pavla Koláře krabičku s léky.

Na zánět v noze dostal od lékaře léky tišící bolest. „Pracovní program mu to nijak zvlášť neomezí,“ dodal Macinka s tím, že ani prezidentovo přednáškové turné, které před několika dny absolvoval v Austrálii, nebylo bolestmi nijak narušeno.Problémy s achilovkou nejsou první potíže s nohama čerstvého sedmdesátníka Klause.

V červnu před třemi roky podstoupil v Nemocnici na Bulovce operaci kyčelního kloubu. Během zákroku dostal kloub umělý. Už dva měsíce nato hrál tenis na pražské Štvanici. V těchto dnech se ale podle Macinky tenisu kvůli nepříjemným bolestem »dobrovolně« zřekl.



Přečtěte si
avina
5. 8. 2011 • 23:13

Pohodu jako mají ostatní 70 tníci-čekání na ošetření,vyšetření,poplatky za léky...Zatím si užívá,což ostatní nemají možnost/zdraví,peníze/.Už se mu vše krátí,spravedlivě!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.