Dostal kopačky a tak...Přítelkyni zbil a ostříhal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dostal kopačky a tak...Přítelkyni zbil a ostříhal

Fotografie
Fotografie (internal)

Dostal kopačky, nedokázal se s tím smířit a začal se mstít... Jiří (27) z Brna vydíral, následně zbil a ostříhal vlasy expřítelkyni Kristýně (19).

Nejprve jí začal posílat výhružné textové zprávy. „U esemesek ovšem nezůstal a minulý týden na mladou ženu zaútočil i fyzicky. Přes lešení vnikl oknem do bytu, kde se nacházela, a napadl ji.

Udeřil ji pěstí do obličeje, srazil na zem a tam poté škrtil. Ženě také ostříhal vlasy a vyhrožoval, že pokud někomu něco poví, tak ji zabije,“ popsala událost policejní mluvčí Andrea Straková.

Hned následující den násilníka zadržela policie a nyní čeká ve vazbě na soud. Hrozí mu až 8 let basy.Napadená Kristýna je spolužačkou chlapce, jehož otec roky týral a minulý týden zavraždil spisovatelku Simonu Monyovou (†44).

Přečtěte si
fryda
10. 8. 2011 • 16:14

Pánové tvorstva si dokazují svou sílu na bezbraných ženách!!! Nejdříve si je přivlastní jako svůj majetek a pak s nimi zachází jak s hadrem a to i přes to, že je leckdy ty ženy živily ze svých peněz, když jim se pracovat nechtělo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.