Lístky na premiéru posledního dílu Harryho Pottera? Vyprodáno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lístky na premiéru posledního dílu Harryho Pottera? Vyprodáno!

Daniel Radcliffe v roli Harryho Pottera.
Daniel Radcliffe v roli Harryho Pottera. (Warner Bros)

Jen několik desítek vyvolených dnes v Česku uvidí poslední díl Harryho Pottera nazvaný Relikvie smrti – část 2. Filmový distributor pozval na přísně střeženou českou premiéru modelku Ivetu Lutovskou (28), moderátorku Michaelu Ochotskou (26) či zpěvačku Leonu Machálkovou (44).

Oficiálně vstoupí film do kin v noci ze středy na čtvrtek. Vstupenky na půlnoční premiéru ale už většinou neseženete. Kina hlásí: VYPRODÁNO!

V kinech se objeví verze s titulky i dabovaná, v které opět (už poosmé) Harrymu Potterovi propůjčil hlas Vojta Kotek (23). „O závěru mohu prozradit, že je tam dost bitek, strašně jsem se zadýchal. Bylo to dojemné, když jsme se všichni naposledy sešli ve studiu,“ řekl Vojta.

Sám Daniel Radcliffe (22) o posledním díle celé ságy prohlašuje: „Je to s přehledem nejlepší film z celé série.“ A za pravdu mu dávají i britští novináři. Recenze totiž snímek vynášejí do nebes!

Pokud si chcete Pottera vychutnat hned v noci ze středy na čtvrtek, máme pro vás pár tipů, kde ještě sehnat poslední volné vstupenky. Jinak si ale spíš počkejte až na čtvrteční odpoledne a následné dny, na kdy je lístků dostatek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.