Brutální vrah ze Španělska dopaden v Čáslavi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brutální vrah ze Španělska dopaden v Čáslavi!

Vraha zatkli policisté v Čáslavi.
Vraha zatkli policisté v Čáslavi. (: PČR)

PRAHA – Detektivové z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) chytili při operaci jménem Peres španělského nájemného vraha (45). Počíhali si na něj ve středu odpoledne kolem 15. hodiny v Čáslavi před panelákem, kde se ukrýval.

Vrah měl loni v červnu ve španělském Castellónu na objednávku zastřelit muže a ženu. V naší republice čekal na vyplacení peněz za vykonané vraždy. „Španělská policie vydala letos 28. září eurozatykač, ve kterém žádala o pomoc při pátrání po nájemném dvojnásobném vrahovi hledaném ještě pro další rozsáhlou trestnou činnost,“ řekla mluvčí ÚOOZ Blanka Kosinová. „Muž opustil Španělsko letos v červnu a bylo podezření, že by se mohl ukrývat na našem území. Na celé akci se přímo podíleli španělští kolegové, kteří do naší republiky přicestovali tento týden v pondělí,“ dodala Kosinová. Podezřelý skončil v předběžné vazbě. Středočeský soud rozhodne o jeho vydání do Španělska.

6.10.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.