V Brně má českou premiéru koncept Škoda Vision D! Obletovaný bílý motýl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

V Brně má českou premiéru koncept Škoda Vision D! Obletovaný bílý motýl!

Vision D si v Brně odbývá svou tuzemskou premiéru.
Vision D si v Brně odbývá svou tuzemskou premiéru. (škoda auto)

Zatímco celý svět viděl koncept škodovky budoucnosti s názvem Vision D už v březnu při jeho výstavní premiéře v Ženevě, oko tuzemského návštěvníka jej může spatřit teprve o víkendu v Brně.

Spolu s dalšími motoristickými unikáty je totiž k vidění v rámci brněnského autosalonu. Ten se koná o tomto víkendu v moravské metropoli a pořadatelé očekávají mimořádný zájem. Dorazit by mělo až 100 tisíc lidí!

Hned u hlavního vchodu očekávejte zácpu – všichni se budou chtít pokochat křivkami bílé škodovky budoucnosti, která s rozevřenými dveřmi připomíná krásného bílého motýla. Konečně, bílou barvu auta výrobce zvolil záměrně. „Působí uklidňujícím dojmem, čistě, jasně. Je v ní ukryta i dávka preciznosti,“ objasnil mluvčí automobilky Rudolf Dreithaler.

Kromě obletovaného konceptu VisionD je ale v Brně k vidění i spousta novinek, zvlášť z produkce korejských automobilek. Vystavován je rekordní počet elektromobilů včetně roadsteru české značky Kaipan. Jen dva měsíce po světové premiéře se představuje také třetí generace »brouka« VW Beetle anebo nové Audi Q3.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.