Příběhy pejsků z útulků: Ťapka má statečné srdíčko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Příběhy pejsků z útulků: Ťapka má statečné srdíčko!

Ťapka čeká v útulku v Řepnici u Libochovan.
Ťapka čeká v útulku v Řepnici u Libochovan. (pro Aha! – www.psidomov.cz)

Ťapce jsou asi čtyři roky, už má ale za sebou tolik zlého, že by to možná jiný pejsek neunesl. Přesto na lidi nezanevřela. Je hodná, velice hravá a má ráda společnost jak dospělých lidí, tak i dětí a psů.

Do útulku přišla ve velmi špatném stavu. Zablešená, začervená. Měla slepenou, zfilcovatělou srst po celém těle, a tak ji museli ošetřovatelé v útulku v Řepnici u Libochovan ostříhat. Ťapka měla i vydřený krk od řetězu. Na něm byla po celý svůj dosavadní život uvázaná až do doby, než se jí majitel zbavil.

„Málokdo si umí představit, co psík uvázaný na řetězu zkusí. Trpí zimou, vedrem. Často je bez vody a jídla na jednom místě, bez pohlazení. Když prosí o trochu přízně, dostane kopance,“ líčí smutný psí život spolumajitelka útulku Miluše Maskulanisová.

Přesto všechno je Ťapka příjemná společnice a stále čeká na hodného pána. I když je malá, má statečné srdíčko a dokáže ohlídat i rodinný domek.

Ťapka čeká v útulku v Řepnici u Libochovan. Volejte 602 893 442 begin_of_the_skype_highlighting 602 893 442 end_of_the_skype_highlighting.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.