Příběhy pejsků z útulků: Sisi má své křesílko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Příběhy pejsků z útulků: Sisi má své křesílko

Kvido
Kvido  (pro Aha! – Renata Janíková)

Sisi odcestovala z kralupského útulku do centra Moravského krasu a dostala jméno Sára.

„Tak se jmenovala její předchůdkyně a mně by se to pletlo,“ objasňuje její nová majitelka Zdeňka (76). Na nové jméno prý slyší velmi dobře. „Je drahoušek a mazlivá. Jak si sednu, už ji mám na klíně. Celý dům i zahrada jsou její, je vychovaná.

Jsem s ní moc spokojená,“ chválí Sáru panička. Fenka hned zkusila, jak moc novou paní ovládne. „Chtěla na křeslo, na pohovku, ale to narazila. Dala si však říct.

Abych nebyla tak krutá, nechala jsem jí jedno křeslo v ložnici. Takže já spím v posteli a ona v křesílku a jsme spokojené obě,“ říká paní Zdeňka.

Sára si paničku stále hlídá, a když jde v noci třeba na toaletu, doprovází ji. Nové majitelce ale dělá i starost. „Mám třináctiletého kocoura a ten teď kvůli ní žije v ilegalitě na půdě. Strašně po něm jde.

Snažím se je sbližovat, ale moc to zatím nevychází,“ objasňuje paní Zdeňka. Sáru jí v útulku vyhlédla vnučka. I když paní Zdeňka už žádného pejska nechtěla, je teď prý moc ráda, že fenku má.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.