Příběhy pejsků z útulků: Lili šílela radostí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příběhy pejsků z útulků: Lili šílela radostí!

Fotografie
Fotografie (internal)

S kříženkou Lili si osud pohrává. Nejdříve si užívala plnými doušky lidskou lásku. Pak se musela smířit s kotcem a společností nechtěných hafanů v děčínském útulku – umřela jí panička. Nakonec málem zešílela štěstím z nečekaného shledání...

Lili měla mladou paničku. Byla ale vážně nemocná, a tak jednoho dne už milou psí kamarádku nepohladila. Zemřela. Ze života fenky tehdy odešel i její pán. Lili se ujala starší žena, na kterou byla zvyklá. O domov přesto přišla. „Paní nám ji přivedla do útulku s tím, že se stěhuje a už se o ni nebude moci starat,“ vzpomíná vedoucí děčínského útulku Eveline Jahelková.

Milou a dobráckou Lili si všichni oblíbili. Jenže vlastního pána a domov nelze ničím nahradit. Před pár dny se na Lili nečekaně usmálo štěstí. Přijel si pro ni bývalý páníček, kterému známí zavolali, že Lili je v útulku. „Netušil jsem to, jinak bych si ji dávno vzal. Jedu pro ni. Lilinku jsem vychovával a budu se o ni dál starat,“ objasnil mladík.

Setkání bylo krásné a bouřlivé. „Skákala a lítala nadšením po areálu. Nadšený byl i pán. Věříme, že se budou mít dobře,“ vylíčila šťastný konec Lilinčina příběhu vedoucí útulku.

Přečtěte si
cherrie8
19. 4. 2011 • 16:16

Nevím proč, ale při čtení mně vlítly slzy do očí. Jak bych si přála vidét Lilinku, když po dlouhé době uviděla svého páníčka. Lilince držím palce ať už ji pániček nikdy neopustí.

tenerife
18. 4. 2011 • 19:25

Přeji moc Lili a jejímu staronovému páníčkovi,ať už je nic nerozdělí a pejsek ať má zase svůj domov.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.