Příběhy pejsků z útulků: Z Čučky je Betynka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Příběhy pejsků z útulků: Z Čučky je Betynka!

Svou paničku si Betynka stále hlídá.
Svou paničku si Betynka stále hlídá. (Aha! – Martin Přibyl)

Čučka měla být stejně jako další pejsci z jednadvacetičlenné smečky kříženců ze Zvonovic zastřelena jako zajíc. Teď už se jmenuje Betynka, spí v posteli, má stále plnou misku a svou vlastní hračku.

Cestu k novému domovu otevřel Betynce osud. „Umřela nám fenka, kterou jsme měli 12 let. Pořád jsme brečeli. Rodina to nemohla vidět, a tak nám vnučka našla v útulku v Kralupech Betynku,“ říká její nová panička Eva (70) z Prahy. Své majitelce neskočila malá fenka se zlou zkušeností do náručí hned.

„Nechtěla se dát odchytit. Pořád se schovávala. Hodně se bála, snad proto jsem si ji vzala,“ vzpomíná paní Eva. Jakmile ale byla Betynka v její náruči, uklidnila se a ochotně odjela do Prahy. Cizích lidí a psů se pořád bojí. O to více miluje nové páníčky.

„Hned, jak si to doma očichala, skočila do postele. Tu zbožňuje. Moc ráda spí. Vydržela by klidně do deseti,“ dodává Eva. Venku chodí Betynka bez vodítka a stále si paničku hlídá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.