Mafián Krejčíř - Policisté našli jeho SEZNAM SMRTI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mafián Krejčíř - Policisté našli jeho SEZNAM SMRTI!

Radovan Krejčíř
Radovan Krejčíř (Koláž Aha! – Vilém Mikliška)

Uprchlý podnikatel Radovan Krejčíř (42), který s manželkou a synem žije v Jihoafrické republice, si i tam stačil udělat spoustu nepřátel.

Tamější policisté proto udělali razii v jeho domě a odhalili seznam smrti!

O co se jedná? Údajně o jména čtyř protivníků, kteří Krejčířovi znemožňovali jeho »aktivity«, a proto bylo nutné se jich zbavit. A že to muž, kterého má většina lidí za mafiána, mohl myslet vážně, dokazuje, že první muž na seznamu už není mezi živými...

Jde o Cyrila Beeku, údajnou hlavu místního podsvětí. Beeka byl zastřelen v pondělí ve svém voze. Měli ho prý zabít kolemjedoucí muži na motorkách. Krejčíř a Beeka údajně byli obchodními partnery, z neznámých důvodů se ale jejich vztah v poslední době prudce zhoršil. Navíc měl stát za vraždou německého podnikatele Uweho Gembally, jehož smrt byla spojována i se samotným Krejčířem.

Jihoafrické úřady nadzvedl Krejčíř několikrát, naposledy když měl pomocí fingovaných diagnóz předstírat těžkou rakovinu a dostat od pojišťovny v přepočtu 11 milionů korun.

848260:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.