Z Amálky je Crazy! Nová panička: Je to ideální pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z Amálky je Crazy! Nová panička: Je to ideální pes!

Renata Kryšpínová si Crazy zamilovala na první pohled.
Renata Kryšpínová si Crazy zamilovala na první pohled. ( Aha! – Alexandr Malachovský)

Roční fenka křížence briarda už našla domov. V útulku jí říkali Amálka, ale noví páníčci ji přejmenovali na Crazy. Na Amálku prý neslyšela, zato Crazy se jí líbí.

„Když jsme ji poprvé spatřili, byla to láska na první pohled. Věděli jsme, že k nám patří,“ říká nová panička Renata Kryšpínová (39). Už dříve měla fenku briarda, zemřela ale stářím. „Chtěli jsme nového psa, ale stále jsme čekali na toho pravého. A to byla právě Crazy,“ vysvětluje Kryšpínová, která si pro fenku dojela do útulku v Kralupech nad Vltavou. A pro tamní pracovníky má jen slova chvály. „Útulek je čistý a domácký. Je vidět, že tam mají pejsky rádi.“

Fenka na jméno Amálka příliš neslyšela, ale na Crazy si zvykla rychle. Netrpí žádným ze zlozvyků, které psy z útulku občas doprovázejí. „Není uštěkaná, ostatních psů si nevšímá a miluje děti. Ráda se mazlí. Je to naše zlatíčko,“ usmívá se Renata Kryšpínová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.