Vrah Aničky si nářadí půjčil z vily starosty Prahy 9! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vrah Aničky si nářadí půjčil z vily starosty Prahy 9!

Z rozestavěné vily starosty Prahy 9 si vrah údajně vzal nářadí, kterým Aničce vykopal hrob.
Z rozestavěné vily starosty Prahy 9 si vrah údajně vzal nářadí, kterým Aničce vykopal hrob. (Aha! – Petr Novotný)

Starosta Prahy 9 Jan Jarolím (ODS) si v Troji staví vysněný rodinný dům. Nyní zažil šok! Právě z jeho stavby údajně Otakar Tomek (41) vzal nářadí, kterým vykopal Aničce hrob.

O tom, že se kriminalisté zajímají i o jeho pozemek, věděl starosta Jarolím už od Aniččina zmizení. „Prohledávali dům i výkopy, ale nic nenašli,“ vzpomíná starosta.

Minulý týden mu však detektivové zavolali a řekli mu, že pro něj mají strašnou zprávu. „Mluvili opatrně, abych se nevyděsil, že tu ubohou holčičku našli. Prý to není bezprostředně na mém pozemku, ale nedaleko,“ říká Jan Jarolím, který ze stavu zahrádkářské kolonie nepřímo obviňuje ochránce přírody.

„Je to strašné místo. Už dlouhou dobu se snažím, aby se to tam trochu zkultivovalo, ale brání tomu různé »zelené« organizace, kteří to semeniště feťáků a bezdomovců označují za »plíce města«. Kdyby tu povolili citlivou výstavbu domů na velkých parcelách, zůstaly by stráně zelené, ale člověk by se tu po setmění nebál vystrčit nos,“ myslí si politik.

A dodává, že se již spojil s kolegy v Praze 7, aby situaci řešili. „Vražda Aničky je poslední kapka. S tím místem se musí něco udělat. Když jsem tu začínal stavět, nějací narkomani přímo na mém pozemku pěstovali marihuanu,“ vrtí hlavou Jan Jarolím.



Přečtěte si
pavucinka
1. 4. 2011 • 15:13

ale vždyť spartakiádní vrah Straka zabíjel i v Praze na Spořilově. Nesmysl, i kdybychom nemněli ani parky a kusek lesa,stejně by se děly vraždy. Násilník vejde do domu spolu s obětí i na sídlišti za bílého dne. Argumentovat tedy zástavbou na velkých parcelách jako chranou před násilnostmi je nesmysl....Na Karlově náměstí v Praze taktéž došlo k napadení a vraždě za bílého dne.

schitu
22. 3. 2011 • 20:06

prolezli policajti a dobrovolníci,skoro všechno vědí a našli už dávno a teď zažije pan starosta šok , po pěti měsících .!!!!! Při nejmenším mi to přijde divné .

hoffmann
22. 3. 2011 • 12:34

Jiný by stavbu,prodal,když nedaleko,je Aničky hrob,přál bych si, aby ty prachatý hovada,tam strašil její duch

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.