Otakar T. obviněný ze zabití Aničky: Sebevražda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Otakar T. obviněný ze zabití Aničky: Sebevražda!

Když si pro Otu T. přišli policisté do mostecké hospody, vůbec prý nevypadal překvapeně.
Když si pro Otu T. přišli policisté do mostecké hospody, vůbec prý nevypadal překvapeně. (reprofoto TV Nova)

Otakar Tomek (41), jehož policie minulý týden obvinila ze znásilnění a vraždy devítileté Aničky Janatkové, se měl dnes ráno pokusit oběsit se na prostěradle.

Jediný obviněný v případu Aničky Janatkové (†9) se pokusil v pondělí ráno ve vazební cele pankrácké věznice oběsit. „Můžu potvrdit, že došlo v ranních hodinách k pokusu o sebevraždu. Záchranná služba muže odvezla do nemocnice ve Střešovicích. Momentálně běží vyšetřování, takže se k tomu nemůžeme blíže vyjádřit,“ řekl serveru Novinky.cz mluvčí pankrácké věznice Jiří Dolejší.

K usmrcení mělo být podle všeho použito látkové škrtidlo – buď z prostěradla, nebo z kusu oblečení. Celý incident teď vyšetřuje policie i vězeňská služba. Tomek má totiž na cele spoluvězně, a přestože byl pod zvýšeným dohledem, nabízí se zřejmě i varianta, že mohlo jít o pokus o vraždu...




Přečtěte si
marmat
23. 3. 2011 • 10:17

TAK JE DNES UŽ OPRAVDU a DEFINITIVNÉ VYNULOVANEJ a MÁME PO DISKUZI .... Teď jen zda to DNA na těle Aničky bude jeho !!! ???

marmat
22. 3. 2011 • 12:11

Momentálně všíchni Zorové-mstitelé píšete pod článek vypovídající jasně o tom, že je Otta už zčásti VYNULOVANÉJ. Píšou to i další spolehlivý plátky !!!Možná i ten výslech a orgie ve sprše krimu už jaksi MENTÁLNĚ nezvládne...Do 14 dnů je k dispozici DNA z těla Aničky a budem my "KOMENTÁTOŘI" zase trochu jinde TAKúči ONAK.

hrneczuhrinevsi
21. 3. 2011 • 16:24

už jsi tady zase ty ubohý úchyláčku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.