Příběhy pejsků z útulků: Doplatili na lidskou hloupost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Příběhy pejsků z útulků: Doplatili na lidskou hloupost!

Ben čeká v útulku ve Zlíně.
Ben čeká v útulku ve Zlíně. (Pro Aha! – Ivan Dostál)

Někteří psi končí v útulku jen proto, že jejich pány nepříjemně zaskočilo, že čtyřnohý přítel má své potřeby, nechce být sám a chce si hrát. Teď čekají na pány, kteří si hrát dokážou...

Ben nesnáší nudu

Když si původní majitelé pořídili křížence německého ovčáka Bena, nepřemýšleli o tom, co bude pes potřebovat. Tím začal jeho smutný osud.

Nepochopili, že mladý pes potřebuje každodenní procházky a jiné aktivity. Ben se na malém dvorku sám nudil, a tak často utíkal. Kastrace nepomohla, protože ho netrápily nezkrotné sexuální touhy, ale nuda.

Majitelé ho odvedli do zlínského útulku. Tam milý a čiperný Ben čeká na pravého pána, který ho bude brát vážně a bude s ním sportovat. Ben jen potřebuje přísnější vedení a dobře oplocenou zahradu. V ní ale sám dlouho nevydrží.

Ben čeká v útulku ve Zlíně. Volejte 577 244 444.

Karin je psí sportovec

Tříletá fenka střední velkosti Karin byla asi na bývalého pána příliš temperamentní, a tak se jí zbavil.

Karin je mazlivá, poslušná a ovladatelná. Potřebuje ale dostatek zaměstnání, jinak si ho začne vymýšlet sama. „Bavil by ji některý ze psích sportů.

S ostatními psy se snáší dobře,“ říká dobrovolnice Eva Treschelová. Karin bude šťastnější u domečku se zahradou, ale při dostatku zaměstnání by si jistě zvykla i v bytě.

Karin čeká v útulku Ústí nad Labem. Volejte 472 775 202, 733 126 101.

Karin čeká v útulku Ústí nad Labem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.