Mrazy opět udeřily! Ledová facka pro Česko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mrazy opět udeřily! Ledová facka pro Česko!

.
(Mediafax)

Po víkendové sněhové nadílce se včera celá republika probudila do mrazivého rána.

To bylo vůbec nejchladnější od začátku února, teplota klesla například v Peci pod Sněžkou až na -18 stupňů Celsia.

Vzpomínáte? Ještě minulý týden jsme venku chodili téměř jen ve svetrech, teď se ale znovu hodí péřové bundy. Počasí zcela otočilo! A podle meteorologů současné prudké ochlazení ještě nějakou dobu potrvá!

„Může za to studený vzduch ze severu,“ potvrdila Aha! meteoroložka Dagmar Honsová. „Ledové dny a ranní teploty kolem 10 °C nás čekají až do konce tohoto pracovního týdne. Naštěstí meteorologické modely ukazují, že by to měly být poslední takové dny,“ předpověděla Honsová.

V Praze umrzl bezdomovec!

Třeskuté mrazy se v noci na včerejšek staly osudné bezdomovci (†57), který zřejmě umrzl přímo vedle Všeobecné fakultní nemocnice v Praze 2. Pokud tuto domněnku potvrdí i nařízená pitva, stane se muž v Praze od října už 21. obětí chladného počasí.



Přečtěte si
tunka
23. 2. 2011 • 18:28

Blesk zase přehání, vždyť je teprve únor, takže teploty jsou normální a není na nich nic třeskutého. Bývaly i větší mrazy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.