Týraný chlapeček z Brna: Během pár dní by umřel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Týraný chlapeček z Brna: Během pár dní by umřel!

Chlapce rodiče týrali tak, že málem zemřel.
Chlapce rodiče týrali tak, že málem zemřel. (Policie ČR)

Otřesný případ ubohého Dominika (7), který byl rodiči Jiřím (32) a Lucií (32) surově trestán, má šokující pozadí.

Mohlo se totiž stát, že by byl během pár dní definitivně utýrán k smrti!

K záchraně chlapce doslova na poslední chvíli došlo až v okamžiku, kdy se jeho rodina přestěhovala on začal chodit do jiné školy. „Tam učitelé pojali podezření, že s chlapcem není vše v pořádku.

Matka hocha tvrdila, že dítě má poruchu růstu, trpí průjmy a drží přísnou bezlepkovou dietu,“ řekli Aha! kriminalisté. Chlapec tehdy vážil pouhých 13 kg a měřil něco málo přes metr. Rodiče hocha mučili hladem a trestali například chozením po připínáčcích.

Po dvou týdnech, kdy chlapec nechodil na tělocvik, aby nebylo vidět, jak je vychrtlý, a když kradl dětem svačiny, začala škola jednat. Upozornila sociální odbor na radnici a úřady rodičům Dominika odebraly.

Případem se ihned začala zabývat policie, která proti krkavčím rodičům zahájila trestní stíhání. Zda budou stíháni i učitelé v chlapcově předchozí škole, zatím není jasné.

Přečtěte si
janc
2. 2. 2011 • 02:05

Zverejnenie tohto sokujuceho,strasneho pribehu maleho Dominika sa ma hlboko dotklo.To dieta za svoj zivot prezivalo strasne muky.To zubozene,utyrane telicko si nikto nevsimol?Boze,ako to mohol tak dlho vydrzat?To, co spravila socialka a ti vsetci ostatni,co o tom vedeli je bezohladne,neludske a dufam,ze teraz nebudu dobre spavat a pojdu pred sud.A rodicia?ti hajzli vymeteni im treba natlct pripinacky do tych hlav,a 8rokov?20 bez milosti taki ako oni si zasluzia len to najhorsie a to im aj prajem.Je mi Dominika velmi luto,dufam ze casom bude umoznene chlapcekovi dat aspom nejake darceky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.