Hrůzný příběh: Barmanku škrtil do bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Hrůzný příběh: Barmanku škrtil do bezvědomí!

Barmanka Zuzana se s přepadením dodnes nevyrovnala.
Barmanka Zuzana se s přepadením dodnes nevyrovnala. (Aha! – Dana Hrubá)

Chyběla minuta, a byla by po smrti...

Barmanka Zuzana K. (26) se podruhé narodila, když ji v přerovské herně, kde pracovala teprve třetí měsíc, začal zákeřně škrtit čtyřicetiletý muž. Požadoval peníze a nepřestal, ani když mu je vydala. Kdyby škrtil o minutu déle, zemřela by.

„Původně jsem vůbec neměla mít službu. Kolegyně si se mnou vyměnila směnu,“ vzpomíná Zuzana, kterou měla už za čtvrt hodiny vystřídat kolegyně. „Vyloženě čekal, až tam nikdo nebude. Myslím, že to měl promyšlené. Vylákal mě k automatu a zezadu začal škrtit černou šňůrou. Když mě chytl do smyčky, polilo mě šílené horko,“ líčí nejhorší okamžiky svého života barmanka, která útočníka od vidění znala.

Řekl, že je to přepadení a že chce peníze. Zuzana mu podala dvě číšnické peněženky, ale on ji škrtil dál. „Přestávala jsem dýchat a můj poslední pocit, než jsem ztratila vědomí, byl: teď přijde smrt. Připadalo mi to jako věčnost.  Říkala jsem si, že umírám, ale ještě nechci. Nakonec jsem omdlela,“ popisuje kritický moment. Když se probrala, zavolala policii.

První tři dny strávila na pozorování v nemocnici. Lékaři konstatovali: kdyby škrtil o minutu déle, nepřežila by. Není také vyloučeno, že se mohou objevit později trvalé následky. Zuzana dochází k psychiatrovi a bere antidepresiva. Útočníka policisté dopadli. Už dříve měl problémy se zákonem, dostal u soudu 19 let se zvýšenou ostrahou, ale na místě se odvolal.

„Už ve vazbě se pokusil o sebevraždu, tak doufám, že za tu dobu, co stráví v kriminálu, se mu to podaří,“ dodává barmanka, která se poohlíží po jiné práci.

Přečtěte si
majolka333
24. 1. 2011 • 15:43

škoda že se to nestalo jedné blondýně,co znám, vzte.k.lé kozorožské alkoho-lické zfe-to-vané fu-ch-tli z Ostravy( tam je jich více takových) takže pozor na hl.oupé blondýny!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.