Jessica (†1) – nejmladší oběť australských záplav: Voda ji vyrvala matce z náruče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jessica (†1) – nejmladší oběť australských záplav: Voda ji vyrvala matce z náruče!

Fotografie
Fotografie (internal)

Záplavy na severu Austrálie si vyžádaly přes dvacet lidských životů.

Asi nejsmutnější osud měla malá Jessica (†1) z městečka Grantham, která měla za měsíc oslavit druhé narozeniny. Těch se ale nedožila... Rozběsněný živel ji mamince vyrval přímo z náruče a odnesl neznámo kam...

Těhotná Stacey Keepová byla v osudný den ve svém domě. Když do něj vtrhla voda, seděla v obýváku s nejmladší dcerou Jessikou v náruči a jejím nenarozeným bratříčkem pod srdcem...

Dívenka svého sourozence ale nikdy nespatří, přijde na svět až za tři měsíce. Proud vody smetl matku i s batoletem a nesl je směrem k železniční trati. Stacey svou dceru stále nepouštěla a nohama se zachytila pražců. Proud ale sílil a nakonec přece jen vytrhl holčičku z matčina sevření!

Když si Stacey uvědomila, že už Jessiku nezachrání, rozhodla se vzdát i svůj boj o život. V ten moment už se nad ní ale vznášela helikoptéra, která ji převezla do nemocnice. Tělíčko batolete zatím nebylo nalezeno a naděje, že katastrofu přežilo, je naprosto minimální.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.