Ztracený kokr - Útulky ho vyhodily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ztracený kokr - Útulky ho vyhodily!

Ztraceného kokršpaněla nikdo nechce.
Ztraceného kokršpaněla nikdo nechce. (pro Aha! – Jan Šmikmátor)

Pro dobrotu na žebrotu. Tak dopadl Jan Šmikmátor z Brna. O víkendu našel před Černou Horou na Brněnsku kokršpaněla. Bylo mu ho líto, a tak ho odvezl do útulku. Netušil, že má v ruce »černého Petra«.

„Bál jsem se, že psa někdo přejede. Tak jsem ho odvezl do útulku v Brně. Když zjistili, že jsem psa našel mimo Brno v okrese Blansko, ukázali mi dveře,“ popisuje Šmikmátor.

V Brně mu  ošetřovatelé alespoň dali pro kokra náhubek, vodítko a ošetřili mu ruku, do které ho pes ve stresu kousl.  „Když psa nálezce objeví jinde než v Brně, pracovníci útulku ho nemohou přijmout,“ řekla  mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková. Nálezce s kokrem ale odmítli i v Blansku a Černé Hoře s tím, že nemají místo..

A tak muži nezbývá než hledat zájemce nebo majitele sám. Kokra si dlouho nechat nemůže. Má malé děti a dvě feny, které ho nesnesou. A tak kokříkovi nezbývá než se smutně dívat a v duchu se ptát: „Chcete mě?“



Autor:  zup

Přečtěte si
lilma
14. 1. 2011 • 09:11

Doufam, ze se najde nekdo, kdo si tak krasneho pejska vezme. A tomu panovi dekuji, ze byl tak hodny a pejska se chtel aspon snazit dat do utulku. Pochybuji, ze by se tka kazdy zachoval. jeste ze tu ziji i hodni lide, kteri nejsou lhostejni ke zviratum.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.