Tragické oslavy Silvestra – 9 mrtvých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tragické oslavy Silvestra – 9 mrtvých!

Policisti, hasiči a zdravotníci měli v noci napilno.
Policisti, hasiči a zdravotníci měli v noci napilno. (ČTK)

Otrava alkoholem, smrt v plamenech,  pád ze skály… I tak končily silvestrovské radovánky.

Starší muž a žena dnes ráno zahynuli při požáru bytu v nádražním domku v Drahanovicích na Olomoucku, příčina požáru je zatím neznámá. V Blučině na Brněnsku hasiči v noci nalezli v hořícím pokoji sedmasedmdesátiletého muže, kterého už se nepodařilo oživit.

Na Vysočině zemřela během silvestrovských oslav devětatřicetiletá žena. Její tělo bylo nalezeno v ranních hodinách v restauračním zařízení v Želetavě na Třebíčsku. Příčinu úmrtí určí pitva, žena se zřejmě před smrtí výrazně posilnila alkoholem.

V Brně spadl mladík z balkonu ve čtvrtém patře. Utrpěl vážná zranění, upadl do bezvědomí a v nemocnici následkům pádu podlehl.

Tragicky skončila dopravní nehoda u Střílek na Kroměřížsku.

„Řidič havaroval s vozem mimo silnici, kde čelně narazil do betonového přejezdu mostku na pole. Při havárii utrpěl velmi těžká zranění na více částech těla, včetně hlavy, a vnitřní krvácení,“ popsal mluvčí hasičů Ivo Mitáček. Zraněním mladík na místě podlehl.

Smrtí skončil Silvestr také pro sedmatřicetiletého horolezce, který včera odpoledne spadl v Českém ráji z výšky 60 metrů a záchranáři už mu nemohli pomoci.

Ukradli hodinky za 20 milionů!

Tradičně měli napilno hasiči a zdravotníci, kteří mimo jiné ošetřovali lidi poraněné petardami. Policie řešila především vloupání do obchodního centra na pražské Pankráci, kde neznámí pachatelé ukradli v noci luxusní hodinky v hodnotě 20 milionů korun, ale i loupežné přepadení, nedovolené používaní pyrotechniky, kapesní krádeže i prodej drog. Podle městské policie a hasičů však byly oslavy relativně klidné.

První miminko v Liberci

Naopak radostně přivítali Nový rok v liberecké porodnici, kde se 43 minut po půlnoci narodil chlapeček Matyáš, a stal se tak zřejmě prvním letošním miminkem v Česku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.