Sanitka jela k mrtvému - Vybourala se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sanitka jela k mrtvému - Vybourala se!

Obě auta jsou po nehodě na odpis.
Obě auta jsou po nehodě na odpis. (HZS Karlovarského kraje)

K nehodě osobního auta a sanitky sokolovské záchranné služby vyjížděli tamní hasiči. Na zasněžené vozovce ve směru od Sokolova na Lomnici dostalo osobní auto smyk a čelně narazilo do záchranky. Na místě zůstali 3 zranění.

Po nehodě zůstal v osobním autě zaklíněný řidič (29), zraněni byli i oba členové posádky z převozové sanitky, která jela s lékařem na ohledání těla mrtvého. Řidič sanitky utrpěl zhmoždění hrudníku, kyčle a břicha. Lékař se uhodil do hlavy a stěžoval si na bolest žeber. I přes svá zranění dokázali řidiči z osobního auta poskytnout potřebnou pomoc.

Na místo ihned vyrazila další lékařská posádka, která ošetřila všechny zraněné. Řidič osobáku utrpěl zlomeniny dolní končetiny, byl při vědomí, bylo však podezření na vnitřní krvácení. Proto byl ihned převezen do nemocnice. Na chirurgii sokolovské nemocnice skončili i zranění ze sanity, jsou ale mimo ohrožení života.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.