Obchodníci prodlužují prodejní dobu: Jak bude otevřeno o Vánocích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Obchodníci prodlužují prodejní dobu: Jak bude otevřeno o Vánocích!

Davy koupěchtivých zákazníkůzaplnily včera obchody a obchodní centra.
Davy koupěchtivých zákazníkůzaplnily včera obchody a obchodní centra. (Aha! – Dan Černovský)

Obchody a nákupní centra praskaly o posledním předvánočním víkendu doslova ve švech. Přesto prodejci tvrdí: podle našich průzkumů budou zákazníci nakupovat dárky i v posledních dnech před Štědrým dnem. A na »útok« mlsných Čechů se před svátky chystají zejména potravinářské prodejny. Obchodníci proto prodlužují otevírací dobu, někde jedou i nonstop.

„Otevírací doba většiny obchodů Tesco se v době předvánočních nákupů prodloužila. Chceme umožnit zákazníkům, aby mohli nakupovat mimo špičku, v klidu a bez stresu. Až do 23. prosince bude mít většina hypermarketů Tesco otevřeno nepřetržitě,“ uvedla mluvčí obchodního řetězce Eva Karasová.

Zavřeno nebude ani 24. prosince. Většina řetězců zavře do 14 hodin, Interspar v 15 hodin, a hypermarkety Albert dokonce až v 16 hodin. „Umožníme tak zákazníkům nakoupit poslední vánoční dárky a čerstvé potraviny na jejich štědrovečerní stůl,“ komentoval rozhodnutí mluvčí prodejen Albert Lukáš Hora.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.