10 tipů na mikulášskou nadílku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

10 tipů na mikulášskou nadílku

 (pro Aha! – Dan Černovský)

Už jen pár dnů, a je to tady! Po celém Česku bude v neděli chodit Mikuláš s čertem se svou nadílkou pro hodné i zlobivé děti. Nejnovější průzkumy ukazují, že rodiče za balíčky pro své děti utrácejí každý rok více.

Podle posledních průzkumů letos budou zákazníci dávat na Mikuláše přednost kvalitnějším výrobkům a balíček doplní i ovocem. Množství věcí v balíčku zůstane přibližně stejné, poroste ale cena jednotlivých produktů. „Je to dáno částečně tím, že děti požadují stále více značkové produkty. Stále běžnější součástí balíčku se kromě sladkostí stává i dražší hračka,“ vysvětlil Michal Štádler, ředitel marketingu společnosti Tesco.

A které dobroty jsou na odbyt nejvíce? „Mezi nejprodávanější výrobky patří čokoládové figurky, vajíčka, mince, míčky, čokoláda, lízátka, adventní kalendáře a perníčky,“ dodal Štádler. Tradiční součástí balíčků bývá ovoce a suché plody, především jablka, ananas a loupané ořechy.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.