Sen všech kluků (i tatínků): Autodráha ve stylu F1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sen všech kluků (i tatínků): Autodráha ve stylu F1!

Každá závodní dráha potřebuje depa pro mechaniky jednotlivých stájí. Mechanici mají neustále dost práce, ovšem depa nejsou jenom na parádu. Autíčka do nich samozřejmě mohou normálně zajíždět.
Každá závodní dráha potřebuje depa pro mechaniky jednotlivých stájí. Mechanici mají neustále dost práce, ovšem depa nejsou jenom na parádu. Autíčka do nich samozřejmě mohou normálně zajíždět. (James-Michael Gregory Harlan)

Autodráha je odjakživa jednou z nejoblíbenějších hraček kluků a to i těch, kteří věkem mají blíže k důchodu, než ke školce. Ovšem to, co předvedl Američan James-Michael Gregory Harlan je opravdu neuvěřitelné. Postavil si závodní autodráhu dovedenou k dokonalosti. Propracovány jsou i ty nejmenší detaily. Ne náhodou mu stavba trvala více než dva roky.

Poprvé designéra a grafika Harlana napadlo postavit si autodráhu v létě roku 2008. Pomocí speciálního 3D programu sestavil dráhu nejprve na počítači. Jenom návrh profilu tratě trval přes dva měsíce. S dráhou dlouhou 44 m se musel vejít do místnosti asi 6 x 6 metrů.

Kliknutím zvětšete

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.