Dopadli dívku, co topila novorozené psy! Tato důchodkyně tvrdí: »Já štěňata zachránila!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dopadli dívku, co topila novorozené psy! Tato důchodkyně tvrdí: »Já štěňata zachránila!«

Ruza Pavlovičová tvrdí, že štěňata zachránila.
Ruza Pavlovičová tvrdí, že štěňata zachránila. (Profimedia.cz, YouTube)

Vlnu hněvu vyvolaly po celém světě záběry mladé ženy, jak hází do řeky šest právě narozených štěňat. Policie dívku poměrně rychle vypátrala v obci Bugojno v Bosně a Hercegovině. Pak se ale novinářům ozvala místní důchodkyně s tvrzením, že všechna psí batolata zachránila.

Bosenská policie odmítá sdělit totožnost pachatelky, která by po odhalení byla vystavena pomstě milovníků zvířat. Jisté je, že jí hrozí pokuta až 120 000 korun za krutost ke zvířatům. Pak se objevila fotografie Ruzy Pavlovičové (75) s náručí plnou štěňat a novým příběhem. Prý všechno viděla, vrhla se do vody a pejsky zachránila.

Existuje ovšem pochybnost, zda by se k topícím se pejskům dostala včas. Štěňata se na videu zdají černobílá, ale ta v rukou Pavlovičové jsou černohnědá. Svět proto čeká na výpověď mladé ženy a osoby, která ji filmovala. Byli u řeky a museli tedy případnou záchranu štěňat vidět. To ale nic nemění na faktu, že se pachatelka dopustila krutosti a pokutě podle policie neunikne.

  

Krutost v přímém přenosu. Mladá dívka hází právě narozené psy do řeky.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.