Ministr Bárta v Krausově show - Prošel se po fakírovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ministr Bárta v Krausově show - Prošel se po fakírovi!

Zábava ve studiu: Kraus balancuje na fakírovi a ministr ho drží za ruku.
Zábava ve studiu: Kraus balancuje na fakírovi a ministr ho drží za ruku. (TV Prima)

Staronová show baviče Jana Krause (57) se přesunula na TV Prima a včera byl odvysílán první díl, ve kterém se mimo jiné ukázal i ministr dopravy za Věci veřejné Vít Bárta (36).

„Pana Krause si nesmírně vážím. Politiku umí a občas ho za jeho zdrcující otázky kritizují, ale podle mě je to kultivační,“ řekl ministr o svých dojmech Aha!. Nejvíce si Bárta užil fakíra, který pořad navštívil. „Byl velmi obratný. Položil si na zem žiletky, střepy a jiné ostré předměty a lehl si na ně. Pak trval na tom, abychom přes něho přeběhli a šlápli mu na břicho.

A když mu nestačilo ani to, musel si na něho pan Kraus na pár vteřin stoupnout a já ho balancoval tím, že jsem ho držel za ruku,“ vzpomíná Bárta.

Trpělivost ministrovi došla jen jednou, a to když si fakír se střepy stále nalepenými na zádech chtěl sednout na zbrusu novou červenou pohovku ve studiu. „Jak jsem šetřivý, tak jsem mu nejprve doporučil, aby si otřepal záda, aby nezničil nový potah,“ řekl Bárta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.