Nehoda dvou nerozlučných kamarádek - Romana (†16) zemřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nehoda dvou nerozlučných kamarádek - Romana (†16) zemřela!

Romana a Sandra v dobách, které se už nikdy nevrátí.
Romana a Sandra v dobách, které se už nikdy nevrátí. (pro Aha! – David Vangr, ara)

Z řidiče opilce se stal vrah! Před dvěma týdny šokoval Česko příběh dvou dívek, nerozlučných kamarádek Sandry a Romany (obě 16), které mezi Vamberkem a Rychnovem nad Kněžnou těžce zranil opilý řidič Zdeněk S. (20). Romana nyní na následky těžkého zranění zemřela.

..

„Měla zranění mozku, která byla naprosto neslučitelná se životem. Doktoři ji odpojili od přístrojů,“ řekl Aha! v slzách Pavel, kamarád obou dívek. „Je to hrozné, i ony udělaly chybu. Sedly si k němu do auta a on je úplně rozflákal. Narazil autem do stromu,“ popisuje kamarád.

Za uplynulých 14 dní se ale zpráva o její smrti objevila několikrát. Že tentokrát nejde o výplod lidské fantazie, potvrzují i příspěvky na internetové síti Facebook. „I když jsem Romču neznala, doufala jsem, že se z toho dostane. Je mi to líto. Chtěla bych vyjádřit soustrast rodině a všem, kdo ji měli rádi!!“ píše uživatelka Lucka. Druhá dívka, Sandra, utrpěla při nehodě středně těžká zranění a už je v domácím ošetřování. „Je to opravdu tak, je to hrozné,“ nebrání se pláči Pavel.

Zdeněk S. bezprostředně po tragické nehodě nadýchal 1,66 promile alkoholu. Podle svědků nehody dokonce v troskách automobilu ležela nedopitá lahev vodky. „Smrt na něj poslat! Žádný trest pro toho parchanta není dost dobrý,“ i takové příspěvky se objevují na Facebooku v diskusích o řidiči zabijákovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.