Česko Slovensko má talent vs. Talentmania: Tak to začalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Česko Slovensko má talent vs. Talentmania: Tak to začalo!

Tanec této soutěžící se nelíbil ani jednomu z porotců.
Tanec této soutěžící se nelíbil ani jednomu z porotců. (archiv TV Prima, TV Nova)

Hon na talenty včera večer odstartoval! Zatímco Prima a JoJ vsadily na světově prověřený formát s názvem Česko Slovensko má talent, Nova a Markíza přispěchaly s obdobným formátem vlastní výroby nazvaným Talentmania. Ačkoliv se Talentmania chlubila přímým přenosem ze zámku Milotice, Prima ji strčila do kapsy, byť úvodní díl vysílala ze záznamu.

Prima totiž představila svěží tandem v podobě Jakuba Prachaře (26) a Martina Pyco Rausche (32), zatímco Nova sází na okoukaného Leoše Mareše (34).

Navíc k němu nenašla vhodnou partnerku, a tak přispěchala s nešťastným řešením, když vybrala z řad uchazeček osmičku dívek, které si troufly postavit se po jeho boku. Jedna z nich, Dominika Stará (16), onemocněla salmonelózou, a tak si přímý přenos doslova protrpěla. Všechny televize pak shodně divákům naservírovaly první várku talentů.

„Jsi neuvěřitelná,“ rozplývala se porotkyně Česko Slovensko má talent Lucie Bílá nad dechberoucím zpěvem Terezy Anny Maškové.

Diváci, kteří měli zapnutou Novu a Markízu, zase žasli nad obdivuhodnou pamětí malého chlapce v železničářské čepici, který se naučil celý jízdní řád.

Diváci žasli nad svéráznou bubnovou show.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.