Má o 20 let starší milenku! Jenže jemu 70! Zásnuby seniorů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Má o 20 let starší milenku! Jenže jemu 70! Zásnuby seniorů...

Při zásnubách nechyběla ani velká pusa z lásky.
Při zásnubách nechyběla ani velká pusa z lásky. (ČTK – Luboš Pavlíček)

Láska kvete v každém věku! Známé přísloví stoprocentně platí u snoubenců Marie Kusalové (90) a Josefa Jindry (70) z domova důchodců v Onšově na Prachaticku. Zamilovanému páru vůbec nevadí, že snoubenec je dokonce o dvacet let mladší než budoucí nevěsta!

Slavnostní zásnuby si pár odbyl včera v restauraci. Vztah paní Marie a pana Josefa trvá už skoro rok. Oba se sblížili při výletech a akcích domova důchodců.

„Začali po sobě pokukovat, ona povídala a on jako vděčný posluchač poslouchal, pak se začali vodit za ruce. Poté požádali, zda by nemohli bydlet spolu, což jsme jim umožnili,“ popsal ředitel domova důchodců Václav Jaroš.

Snoubenci se na svůj včerejší velký den pečlivě připravovali. Koupili si nové šaty a boty, pořídili si zásnubní prstýnky. Ty si po slavnostním obědě při krátkém obřadu předali. Zbytek odpoledne pak spolu protančili. Jako dárek dostal zamilovaný pár kávovou soupravu a také spoustu blahopřání od ostatních obyvatel domova důchodců. Na zásnubní cestu plánují snoubenci výlet do Prahy.

Pan Josef a pani Marie

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.